Yritysexcursio Helsinkiin EY & Accenture

pe 02.02.2018
06:00
28
10,00
EY

On taas perinteisen alkuvuoden yritysexcun vuoro! Perjantaina 2.2 starttaamme bussin yhdessä dumppareiden kanssa klo 6.00 Jyväskylän Matkakeskukselta ja suuntaamme matkamme kohti Helsinkiä. Aamupäivällä vierailemme EY:n toimistolla ja iltapäivällä pääsemme tutustumaan Accenturen toimintaanOlitpa sitten opiskeluja aloitteleva fuksi tai gradua vaille kauppatieteen maisteri, on yritysexcursio erinomainen mahdollisuus päästä kurkistamaan työelämän kulisseihin tai jopa hieromaan tulevaisuuden työpaikan kuntoon! Mukaan mahtuu 28 nopeinta pörssiläistä!

EY:n ja Accenturen vierailuilla on luvassa case-työskentelyä, sekä tietoa yritysten toiminnasta ja työllistymismahdollisuuksista. EY:llä työskentelystä tulee kertomaan ainakin seuraavat yksiköt: Tax, Transaction advisory services, IT advisory/Technology ja IT audit.

 Iltaa pääsemme viettämään rennoissa merkeissä Accenturen edustajien kanssa. Sauna tulee olemaan lämmin ja tarjolla syötävää ja juotavaa. Illan päätteeksi suuntaamme matkamme Helsingin yöhön. Kotia kohti lähdemme kello 1.30.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa tiistaina 16.1. klo 12.00 ja päättyy tiistaina 30.1. klo 16.00, jonka jälkeen ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi. Ilmoittautumalla
hyväksyt 
ilmoittautumisehdot. 

 

MITÄ: Yritysexcursio
MISSÄ: Helsingissä
MILLOIN: 2.2.2018
MITÄ MAKSAA: 10€ 

PUKUKOODI: smart casual 

MUUTA: saunakamppeet mukaan

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.