Vuosijuhlien fyysinen lipunmyynti

to 12.04.2018
08:00 - 12:00
0
0,00

Fyysinen lipunmyynti

Onko makuupussi ja eväät jo valmiina? 

Torstaina 12.4. tasan kello 8.00 starttaa vujulippujen myynti Agoran aulassa Piatoa vastapäätä, Martti Ahtisaari -salin seinustalla. Agoran ovet aukeavat 7.30. Tätä ennen jono muodostetaan Agoran oikeanpuolisten pääovien eteen kaartaen kohti MaA rakennusta. Jonotusaluetta rajataan epäselvyyksien välttämiseksi.

❗️Kertaa vielä lipunmyynnin ehdot ja ohjeet:

👥Jonotus

Jono muodostetaan saapumisjärjestyksen perusteella. Jonottajan poistuessa jonosta menettää hän paikkansa. Jonossa ei saa etuilla eikä vaihtaa paikkaa edes jonottajien niin yhdessä päättäessä. Selvyyden vuoksi todettakoon, ettei jonossa voi myöskään varata paikkaa toiselle. Jonottajan odotetaan kunnioittavan muita ihmisiä sekä noudattavan hyviä käytöstapoja jonotuksen aikana. Mikäli jonotuksessa ei noudateta lipunmyynnin ehtoja, Pörssi ry varaa oikeuden peruuttaa lipunmyynnin ja olla myymättä yhtäkään lippua jonottajille, oli kyseessä sääntöjen rikkoja tai ei.

💰Maksu 
Pörssi ry:n jäsenelle lippu maksaa 100e, muille 140e. Tarkistamme jäsenyyden Pörssin jäsenrekisteristä – ota siis henkkarit mukaan. Lippu on maksettava heti paikan päällä käteisellä/kortilla/MobilePaylla.

🔖Montako lippua voi ostaa? 
Lippuja voi ostaa yhden (1) kappaleen. Lippu on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa omatoimisesti eteenpäin (kts. Lipunmyynnin jonotuslista)

💕Avec-paikat 
Avec-paikat on tarkoitettu seurustelukumppaneille sekä kanssapörssiläisille. Mahdollinen tuleva avec ostaa itse oman lippunsa. Muu kuin Pörssin jäsen ei voi ostaa lippua ilman jo tiedossa olevaa, lipun ostanutta pörssiläistä avecia.

📋 Lipunmyynnin jonotuslista 
Lipunmyynnin jonotuslista avataan syksyllä nettilipunmyynnin jälkeen. Mikäli luovut fyysisestä lipunmyynnistä ostamastasi lipusta, vapautetaan se nettilipunmyyntiin. Lippua ei siis saa omatoimisesti luovuttaa eteenpäin.

🍓 Varaudu ilmoittamaan myös paikan päällä erityisruokavaliot.

Lippuja on jaossa tasan 60, joten nopeat syövät hitaat!

Lisätietoja vuosijuhlista, lipunmyynneistä ja muista juhlavuoden tapahtumista löydät osoitteesta porssiry50.fi

Kartta latautuu...