Viestijät & kylterit kouluttautuu: Millainen on toimiva tiedote?

ke 18.04.2018
14:00 - 17:00
0
0,00

Pörssi ja viestinnän ainejärjestöt Imago, Parku ja Lööppi yhdistivät viime syksynä voimansa ja käynnistivät markkinoinnin, viestinnän ja vuorovaikutuksen koulutuskokonaisuuden! Lukuvuoden aikana kukin ainejärjestö vuorollaan kouluttaa porukalle omaa markkinoinnin, viestinnän tai vuorovaikutuksen erityisosaamistaan. Konsepti käynnistyi vauhdikkaasti Pörssin pitämällä sisältö- ja digimarkkinoinnin työpajalla, ja seuraavaksi otettiin haltuun tuloksellinen tiimityöskentely Parkun johdolla ja aiemmin tänä keväänä Imago koulutti viestijöitä ja kyltereitä markkinoinnin saralla. Lukuvuoden viimeinen koulutus on Lööpin käsialaa!

Koulutuksen pitää Kimmo Mäkilä, joka on työskennellyt laajalti erilaisissa journalistisissa töissä niin ulkomaantoimittajana kuin uutispäällikkönäkin. Nykyään hän vastaa Pellervon taloustutkimuksen ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, ja on täten päässyt lähelle myös viestinnän toista puolta.

Koulutuksessa viestijät ja kylterit pääsevät tutustumaan siihen, mitä tiedotteilta vaaditaan, jotta ne läpäisevät journalistien seulan. Tarkoituksena on ymmärtää tiedotteiden kirjoittamista sekä käyttöä niin tiedottavan kuin journalistisenkin organisaation puolelta.

Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 5.4. klo 12, ja päättyy keskiviikkona 11.4. klo 15. Ilmoittautuminen tapahtuu Facebook-tapahtumaan julkaistavan linkin kautta.

Koulutukseen mahtuu mukaan 30 osallistujaa. Pörssin osalta etusijalla on markkinointitiimi.

MITÄ: Koulutus tiedotteista viestijöille ja kyltereille
MISSÄ: Seminaarinmäellä, Historica-rakennuksen salissa H306
MILLOIN: ke 18.3. klo 14-17
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
MIKSI: Koska uuden oppiminen on parasta!

Kartta latautuu...