Viestijät & Kylterit – Helsingin excu

pe 13.10.2017
06:45 - 23:00
0
0,00

Viestijöiden ja kyltereiden yhteistyö jatkuu! Lokakuun puolessa välissä Imago, Parku, Lööppi ja Pörssi suuntaavat yhteisexcursiolle Helsinkiin vierailemaan markkinoinnin, viestinnän ja media-alan yrityksiin. Luvassa on myös poikkitieteellistä tutustumista uusiin tuttavuuksiin huikean iltaohjelman parissa!

Yhteisexcursio järjestetään perjantaina 13. lokakuuta. Bussikyyti Helsinkiin lähtee Matkakeskukselta klo 6.45, ja takaisin Jyväskylään lähdemme noin kello 23. Excursiolle voi matkustaa myös omin kyydein, mutta osallistumismaksu on sama myös itsenäisesti matkustaville. Liikkuminen Helsingissä kohteiden ja iltaohjelmapaikan välillä tapahtuu omatoimisesti.

Yritysvierailuja on sovittu yhteensä neljään kohteeseen, joista jokainen pääsee osallistumaan kahteen. Ilmoittautumisen yhteydessä osallistuja valitsee mieluisimman kohteen aamu- ja iltapäivältä. Kuhunkin kohteeseen kiintiö on 30 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Aamupäivän kohteet (aloitus klo 11):

  • Meltwater, mediaseurannan ja sosiaalisen median seurantapalveluita tarjoava yritys, Mikonkatu 15
  • Alma Media, digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni, Alvar Aallon katu 3 c

Iltapäivän kohteet (aloitus klo 15):

  • Ellun kanat, strateginen viestintätoimisto, Unioninkatu 24
  • Tekir, liikkeenjohdon viestinnän konsultti, Lautatarhankatu 6

Osa vierailukohteista on luvannut osallistujille pientä purtavaa, mutta vierailujen välissä kannattaa käydä syömässä omakustanteinen lounas.

Exculla on myös iltaohjelmaa! Tiiviin päivän päätteeksi pääsemme ansaitusti rentoutumaan afterwork-tunnelmiin Helsinki Think Companyn tiloihin Yliopistonkadulle. Rento illanvietto Yliopistonkadulla alkaa klo 18:00 ja jatkuu aina myöhäiseen iltaan asti. Luvassa on järjestäjien toimesta pientä purtavaa, jotka meille tarjoavat ammattiliittomme ja -järjestömme Viesti ry, ProCom ry ja Suomen Ekonomit.

Ilmoittautuminen excursiolle alkaa keskiviikkona 27. syyskuuta klo 12 ja päättyy keskiviikkona 4. lokakuuta. Jokaisella ainejärjestöllä on 15 henkilön kiintiö exculle, joten ole hereillä heti ilmoittautumisajan alkaessa! Ilmoittautuminen excursiolle tapahtuu Bailataan.fi-palvelussa, josta tapahtuma löytyy hashtagilla #viestijäkylteriexcu tai linkistä https://bailataan.fi/events/00ad43fd-873c-4f00-a9ce-54f469a9f3ff. Tapahtumaan ilmoittautuminen vaatii kirjautumisen sivustolle ja tapahtuma tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumista ei ole mahdollista perua, mutta voit tarvittaessa myydä lippusi eteenpäin. Muistathan ostaa lipun oman ainejärjestösi kiintiöstä.

MITÄ: Viestijöiden ja kyltereiden excursio Helsinkiin
MILLOIN: Perjantaina 13.10., lähtö Jyväskylän Matkakeskukselta klo 6.45
MITÄ MAKSAA: 20e
MIKSI: Koska viestijät <3 kylterit

Excua tukemassa Suomen Ekonomit, ProCom ry ja Viesti ry.

Asiaviikon muut tapahtumat:

Maanantai 9.10. Kysy hallitukselta!
Tiistai 10.10. Myyttejä ja totuuksia työelämän tasa-arvosta
Keskiviikko 11.10. SysAudit -vierailu, Sivuaineinfo
Torstai 12.10. NESU-Jyväskylä: Case Competition
Perjantai 13.10. Viestijät & Kylterit – Helsingin excu

Kartta latautuu...