Ulkomaan excursio: Nizza

to 14.11.2019 - su 17.11.2019
Koko päivä
26
250,00

Tänä vuonna Pörssin ulkomaan excu suuntautuu kohti Ranskan kaunista Rivieraa, kun lähdemme Nizzaan 14.11.-17.11. Laita päivämäärä kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan!

Nizza on Ranskan viidenneksi suurin kaupunki ja tunnettu kauniista rantabulevardistaan ja aurinkoisesta kelistään. Nizzasta löytyy ihania ravintoloita, hyvät ostosmahdollisuudet ja suurkaupungin vilkas yöelämä. Myös kulttuurista kiinnostuneelle Nizza on unelmien kohde, sillä museot ja taidegalleriat eivät kesken lopu. Järjestämme myös yhteistä ohjelmaa ja vierailuja, sekä illallisia matkalle lähtijöiden toiveiden mukaan.

Matkan hinta on 250€, johon sisältyy kuljetus Jyväskylästä Helsinki-Vantaan lentokentälle, lennot Nizzaan sekä yhteinen hostellimajoitus torstai-illasta sunnuntaiaamuun.

Matkaan lähdemme aikaisin torstai-aamuyöllä ja ehdimmekin viettää lähes koko torstain Nizzaan tutustuen. Sunnuntaina palaamme hyvissä ajoin jo illaksi kotiin Jyväskylään.

Ilmoittautuminen alkaa 9.10.2019 klo 12:00 ja se tehdään Pörssin nettisivujen kautta. Sinuun ollaan sähköpostitse yhteydessä lippuihin tarvittavien yhteystietojen yms. suhteen!

Ilmoittautuminen on sitova.

 

Lisätietoja:

Siiri Koutola
Excuvastaava

Karttaa ei ole saatavissa

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.