Sopo&Kopo viihdyttää: Pubiton Pubivisa

ti 25.09.2018
18:00 - 20:00
0
0,00

Dumpin ja Pörssin sopot ja kopot löivät taas hynttyyt yhteen, joten viihdykettä laatutakuulla on jälleen tarjolla. Tällä kertaa agendassa on monille tuttu formaatti; pubivisa. Pubin roolia tässä tapahtumassa näyttelee Agoran Monttu (D122.1), mutta kuten sen henkeen kuuluu, tästä pubista puuttuvat anniskeluoikeudet.

Tässä etenkin fukseille suunnatussa visailussa selvitetään muun muassa kuka on ollut hereillä alkuviikkojen informaatiotulvan aikaan, ja kenen sävelkorva on viritetty tarkasti radioaaltojen taajuuksille. Myös vanhat ovat tervetulleita!

Visailu tyhjällä mahallahan on kuin ajaisi polkupyörällä ilman kypärää, joten sopon ja kopon lähes kansainvälistä mainetta niittäneet kotitaloustaidot pääsevät taas esille. Visailun yhteydessä tarjolla on nimittäin tortilloja, eli Espanjan vastikkeita lihapullille ja muusille

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen, tuo vaan itsesi ja visatietämyksesi oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Tilaisuus on myös erinomainen foorumi tutustua rinnakkaisainejärjestösi porukkaan!

Klikkaa itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumaamme, jotta pysyt kärryillä tapahtuman tiedoista ja näet keitä kilpailuvastukseksesi tulevat!

MITÄ: Sopo & kopo viihdyttää: Pubiton pubivisa
MISSÄ: Agora, D122.1 (Monttu)
MILLOIN: Tiistaina 25.9. klo 18-20
MITÄ MAKSAA: Ei mitään, tietenkään!
MIKSI: Koska visat toimivat ilman pubejakin (paitsi Electron)

Kartta latautuu...