SILLIS

la 09.11.2019
12:00 - 18:00
0
0,00

MORO MORO EI HOLA!💃🏼

MITÄ: Pörssin 51. vuosijuhlasillis – SYYNTAKEETON
MISSÄ: Sillis paikassa X, ketkot Pub Revolutionissa, jatkot Brassa
MILLOIN: Lauantaina 9.11. klo 12 eteenpäin
DRESSCODE: Haalarit + SYYNTAKEETON ELI IHAN MITÄ VAAN

Syyntakeettomuus merkitsee kyvyttömyyttä nähdä syy-seuraussuhteita ja omien tekojen seurauksia. Syyntakeeton ei esimerkiksi hetkellisen tajunnan häiriön vuoksi ymmärrä toimintansa tosiasiallista luonnetta taikka hänen kykynsä säädellä käyttäytymistään on ratkaisevasti heikentynyt.

Haluaisitko jättää aikuisten vastuut päivän ajaksi pois ja rellestää kuin keskenkasvuinen rasavilli? Oletko valmis kääntämään kajareihin kunnon poppivolaa? Yhen illan nousuhuvi ei meille riitä, joten fiinin iltajuhlan jälkeen lähdetään uuteen nousuun. Matkan varrella mukaan purukumin lailla liimautuneet avecit voidaan karistaa matkasta, ja livistää kaikista velvollisuuksista.

Jos sataa niin suojeleehan sadetakkisi? Muistathan siis pukeutua lämpimästi koko päiväksi ja varautua mahdollisesti myös märkään säähän. ☔ Luvassa on myös vapaaehtoista paljuilua, joten halutessasi ota mukaan tarvittavat paljukamasi.

Bussit sillispaikalle lähtevät klo 12.00 Matkakeskukselta. Sillispäivän päätteeksi hyppää bussiin ja suuntaa kohti ketkoja Revolutionissa. Revolutionissa käytössämme on Väinönkadun puolella oleva pub-puoli. Ilta huipentuu Brassa järjestettäviin jatkoihin! Ketkoille Revon pubiin sekä jatkoille Brahan SAA SAAPUA HAALAREISSA. Bussit keskustaan päin lähtevät klo 18.

——————–HUOMIOHUOMIO!——————–

Kaikki vieraat ovat oikeutettuja lunastamaan itselleen hupirannekkeen hintaan 15€, joka kattaa silliksellä ja vuosijuhlien jatkoilla kaiken tarjoilun!🍹

Ranneke maksetaan MobilePaylla koodilla 89144, hinta 15€.
HUOM! Kommenttikentässä tulee lukea rannekkeen tilaajan koko nimi sekä teksti “hupiranneke”. Rannekkeet jaetaan iltajuhlassa plaseerauksen mukaisille paikoille.

Maksu tulee olla suoritettuna keskiviikkoon 6.11. klo 23:59 mennessä, jotta rannekkeet saadaan asetettua iltajuhlaan plaseerauksen mukaisesti. Rannekkeita tullaan myös myymään iltajuhlan jatkoilla ja sillispaikalla omilta pisteiltä (maksu suoritetaan MobilePaylla).

Karttaa ei ole saatavissa