Sijoituskerhon pikkujoulut

ke 29.11.2017
17:30 - 23:00
0
0,00

Sijoituskerho kokoontuu viimeistä kertaa ennen joululomia! Tällä kertaa ohjelmassa on sijoittaa osa Pörssi ry:n sijoitussalkun rahoista. Pääsemme siis yhdessä päättämään sijoituskohteesta. Lisäksi ohjelmassa on myös muuta sijoitusaiheista toimintaa. Tapahtumassa tulee olemaan tarjolla myös pientä syötävää ja juotavaa.

Pyydämmekin teitä kerholaisia tekemään jokin lyhyt esitelmä tai puhe siitä mihin nämä rahat tulisi sijoittaa. Esityksen vaatimustasoa ei kannata säikähtää, sijoituskohteen sekä ostoperusteen esittäminen muutamalla slidellä riittää hyvin. Näiden esitysten perusteella tulemme äänestämään tulevasta sijoituskohteesta. Tämä onkin loistava mahdollisuus päästä konkreettisesti vaikuttamaan Pörssi ry:n sijoitussalkun sisältöön, saada kokemusta sijoituskohteiden esittämisestä sekä kuulla mielenkiintoisista sijoituskohteista. Paikalle voi tulla toki, vaikka ei haluaisikaan esittää sijoitusideaa. Mikäli osakkeiden osto ei ole vielä tuttua, tämä tilaisuus onkin hyvä paikka päästä näkemään kuinka osakekauppojen tekeminen onnistuu.

Jatkamme tästä OPTIO-iltaan Jaloon noin kello 19, jossa meille on varattu takatila. Siellä Samuel Latvanen tulee puhumaan asuntosijoittamisesta. Lisäksi toisena puhujana OPTIO-illassa on maisterivaiheen opiskelija Antti Malin, joka esittelee meille ASP-lainan ominaisuudet ja siihen säästämisen perusteet.

 

Mitä: Sijoituskerhon pikkujoulut + OPTIO-ilta (Osakkeille Parempaa Tuottoa Illalla Oluella)

Missä: Agora Gamma + Jalo kitchen & lounge  (Hannikaisenkatu 35)

Mitä maksaa: Ilmainen

Pukukoodi: Smart casual (jos on)

Kartta latautuu...