Sijoituskerhon 1. tapaaminen

ma 30.09.2019
16:30 - 21:00
0
0,00

Suomalaiset ovat tunnetusti riskiä välttävää kansaa. Melkein jokainen meistä unelmoi taloudellisen riippumattomuuden saavuttamisesta, mutta vain harvat ovat valmiita tekemään mitään sen eteen. Kansakuntamme viralliseksi harrastukseksi tituleerattu lauantai-illan lotto on ikäväksemme ainoita keinoja millä keskimääräinen suomalainen yrittää saavuttaa unelmiaan. Vain harvat uskaltavat yrittää ja sijoittaa.

Tässä vaiheessa kuvaan astuu Pörssi ry:n jo legendaariseksi muodostunut sijoituskerho. Me sijoituskerhossa haluamme kannustaa, motivoida ja opettaa pörssiläisiä sijoittamaan. Sijoituskerhosta jokainen saa oppia, intoa ja taitoa siihen miten sijoittaa voi järkevällä ja pitkäjänteisellä tavalla. Jokainen meistä voi vaurastua. Sijoituskerhon ensimmäisellä tapaamisella lähdemme liikkeelle perusasioista eli siitä mitä sijoittaminen oikeasti on ja miten arvopaperimarkkinat toimivat. Syksyn edetessä menemme syvemmälle sijoittamisen maailmaan aina ammattimaiseen johdannaiskauppaan asti. Kerhon toiminta huipentuu syksyllä ja keväällä järjestettäviin mielenkiintoisiin sijoituskerhon excursioihin.

Ei hätää, vaikkei sinulla olisi euroakaan rahaa sijoittaa! Sijoituskerhon luennoilla tulet kuulemaan, miten tyhjätaskuisesta opiskelijasta tehdään kovakuorinen sijoittaja. Kerhon toimintaan ovat kaikki siis tervetulleita, olit sitten miljoonasalkkua pyörittävä ammattilainen tai sijoittamisesta kiinnostunut fuksi.

Sijoituskerhon ensimmäinen tapaaminen järjestetään Ma 30.9 klo 16.30 Agora Auditorio 2 -salissa, josta siirrymme sijoituskerhon kuuluisaan OPTIO-iltaan noin kello 18.00 Jyväskylän Kauppakadulla sijaitsevaan Teerenpeli -ravintolaan (Kauppakatu 32), jossa on tarjolla erityishinnoiteltuja virvokkeita.

Lisätietoja:

Juuso Jokinen ja Oskari Mäkelä
Sijoituskerhon vetäjät

Kartta latautuu...