Rukan excu

to 19.04.2018 - su 22.04.2018
Koko päivä
0
0,00

BOOOM Taas mennään!

Rukan excu saapuu jälleen huhtikuussa vielä legendaarista legendaarisempana! Tätä unohtumatonta reissua et halua missata, sillä niin kuin olet varmasti jo kuullut: ”Hangovers are temporary, but drunk stories are forever!”.

Matkaan lähdetään 18.4. keskiviikon ja 19.4. torstain välisenä yönä klo 1:30 matkakeskukselta.

Rukalle saavumme torstaina aamupäivällä ja AurinkoRinne49 –mökit ovat heti pörssiläisten käytettävissä, joten rinteeseen pääsee halutessaan saman tien. Matkalla käymme ruokakaupassa ja Alkossa.

Rukalla on samaan aikaan myös Spring Break –tapahtuma, joten tekeminen ei varmasti lopu kesken! Lisätietoa itse tapahtumasta ja esiintyjistä löydät täältä.

Kaikkemme antaneina lähdetään kotimatkalle takaisin Jyväskylään  sunnuntaina 22.4. klo 12!! Huomioikaa, että mökit tulee olla siivottuna lähtöaikaan mennessä! Ylimääräiset siivouslaskut lähetetään suoraan kyseisen mökin vastuuhenkilölle, joten olkaa tarkkana 😉

Rukalla järjestetään myös omaa ohjelmaa excukansalle, tästä tiedotamme lisää piakkoin!

Ruka Spring Breakella on myös ollut tapana pukeutua retroimpiin kuteisiin, mitä varaston taaimmasta nurkasta löytyy.

Pörssin vapun starttaavalle Rukan exculle mahtuu tänä vuonna 115 nopeinta ilmoittautunutta. Excun hinta on pörssiläisille 99€ ja muille 129€. Hinta sisältää bussikyyditykset, majoituksen (majoitukseen sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet) sekä haalarimerkin. Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 27.3.2018 klo 12 ja päättyy sunnuntaina 1.4. klo 18. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla hyväksyt myös ilmoittautumisehdot.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Jos, et pääsekään osallistumaan, voit luovuttaa paikkasi toiselle pörssiläiselle. Ilmoita tästä sähköpostitse , sillä lipun lähetys ei ole automaattisesti auki.

Ilmoittautuminen tapahtuu bailataan.fi –palvelussa.
#rukanexcu

Kerää itsellesi 6 hengen mökkiporukka, joista yksi toimii vastuuhenkilönä ja ilmoittaa mökkiläisten nimet (etunimi + sukunimi) sähköpostilla osoitteeseen  Aikaa mökkijaon ilmoittamiseen on 4.4. asti, jonka jälkeen osallistujat laitetaan mökkeihin mielivaltaisesti.

Mikäli haluat ostaa hissilipun ja mahdollisesti vuokrata lasketteluvälineet, löydät tarkemmat tiedot ja hinnat täältä. Hissilipun ja välineet voi ostaa myös suoraan netistä, jolloin ne ovat hieman edullisempia.

#pörssigoesruka18 #rukaspringbreak #rukanexcu

Osallistujalista.

Kartta latautuu...