Rukan excu

to 20.04.2017 - su 23.04.2017
01:30 - 20:00
112
97,00

Rukan excu saapuu jälleen huhtikuussa vielä legendaarista legendaarisempana! Tätä unohtumatonta reissua et halua missata, sillä niin kuin olet varmasti jo kuullut: ”Hangovers are temporary, but drunk stories are forever!”.

Matkaan lähdetään 19.4. keskiviikon ja 20.4. torstain välisenä yönä klo 1:30 matkakeskukselta.

Rukalle saavumme torstaina aamupäivällä ja AurinkoRinne49 –mökit ovat heti pörssiläisten käytettävissä, joten rinteeseen pääsee halutessaan saman tien. Matkalla käymme ruokakaupassa ja Alkossa.

Rukalla on samaan aikaan myös Spring Break –tapahtuma, joten tekeminen ei varmasti lopu kesken! Lisätietoa itse tapahtumasta ja esiintyjistä löydät täältä.

Kaikkemme antaneina lähdetään kotimatkalle takaisin Jyväskylään  sunnuntaina 23.4. klo 12!! Huomioikaa, että mökit tulee olla siivottuna lähtöaikaan mennessä! Ylimääräiset siivouslaskut lähetetään suoraan kyseisen mökin vastuuhenkilölle, joten olkaa tarkkana 😉

Tänä vuonna herätetään henkiin vanhat perinteet, joihin kuuluu mexican-perjantai ja tooga/viini-lauantai, joten pukeuduthan sen mukaisesti! Parhaimmat pukeutujat ja rooliin heittäytyjät palkitaan Suomen Ekonomien puolesta.

Tämän lisäksi perjantai-iltana järjestetään sauna-appro halukkaiden mökkiseurueiden kesken sekä harjoitellaan lauantaina päivällä kyykän pelaamista ensi vuoden MM-kyykkää varten.

Ruka Spring Breakella on myös ollut tapana pukeutua retroimpiin kuteisiin, mitä varaston taaimmasta nurkasta löytyy.

Pörssin vapun starttaavalle Rukan exculle mahtuu tänä vuonna 112 nopeinta ilmoittautunutta. Excun hinta on pörssiläisille 97€ ja ei-pörssiläisille 127€. Hinta sisältää bussikyyditykset, majoituksen (majoitukseen sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet) sekä haalarimerkin. Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 22.3. klo 12 ja päättyy sunnuntaina 26.3. klo 18, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla hyväksyt myös ilmoittautumisehdot. Ilmoittautumisen peruutukset kirjallisesti ilmoittautumisajan puitteissa osoitteeseen

Kuinka ilmoittautua?

  1. Pörssiläinen (=Pörssin ry:n jäsen, omistat Suomen Ekonomien jäsentunnuksen): Ilmoittautuaksesi sinun tulee rekisteröityä nettisivuille. Tämän jälkeen ilmoittaudut kirjautumalla omalle käyttäjätunnuksellesi ja klikkaat Ilmoittaudu -painiketta. Ohjeet siihen täällä! 
  2. Kaikki muut: Ilmoittautumisen avautuessa täytä tiedot lomakkeeseen.

Huomaathan, että kannan täyttyessä Pörssin jäsenet ovat ilmoittautumisessa etusijalla.

Kerää itsellesi 6 hengen mökkiporukka, joista yksi toimii vastuuhenkilönä ja ilmoittaa mökkiläisten nimet (etunimi + sukunimi) sähköpostilla osoitteeseen  Aikaa mökkijaon ilmoittamiseen on 30.3. asti, jonka jälkeen osallistujat laitetaan mökkeihin mielivaltaisesti.

Mikäli haluat ostaa hissilipun ja mahdollisesti vuokrata lasketteluvälineet, löydät tarkemmat tiedot ja hinnat täältä. Hissilipun ja välineet voi ostaa myös suoraan netistä, jolloin ne ovat hieman edullisempia.

#pörssigoesruka17 #rukaspringbreak #rukanexcu

Matkassa mukana: Punanaamio

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.