Puurojuhla

ke 27.11.2019
18:00 - 22:30
130
10,00

Tontut sammuu, kaikki väki nukkuu, väki nukkuu. Vai nukkuuko? Pää tyynyyn vai päätyyn? 

Jyväskylässä ei nukuta, sillä itse Napapiirin keisari, joulupukki on tehnyt tänä vuonna suuria henkilöstöosaston uudistuksia. Hän on päättänyt lisätä resursseja Jyväskylän harmaaseen kaupunkiin sijoittamalla tänne toisen kätensä, mestaritontun, selvittämään onko täällä yhtäkään kilttiä pörssiläistä.

 

Todennäköisesti ei, jos vastaus riippuu meidän mestaritontusta. Hän on nimittäin saanut joulupukilta taika-sukat, joten koko komento Jyväskylän yksiköstä on nyt täysin hänellä. Taika-sukkien ansiosta mestaritonttu saa kaiken haluamansa vain sormiaan napsauttamalla, eikä ilman sukkia tule joulua Jyväskylään. Kaputt. 

 

Mestaritontun hankalan luonteen takia olemme joutuneet anomaan, käymään paperisotaa, pitämään palavereja, lahjomaan ja tottakai neuvottelemaan mestaritontun kanssa kunnon kylterin tavoin, jotta saisimme järjestää Pörssille pikkujoulut. Kuitenkin rakkaat pörssiläiset, vaivalloinen prosessi tuotti tulosta ja saamme tänäkin vuonna mestaritontun luvalla pitää perinteisen PUUROJUHLAMME. 

 

Ei itkeä saa, ei meluta saa, joku voi tulla ikkunan taa. Puurojuhlassa saatte vaikka itkeä ja melutakin, niin paljon kuin sielu sietää, kunhan mestaritonttu ei siitä tiedä. Ketään tuskin kylläkään itkettää, sillä tämä jokavuotinen perinne ei jätä kylmäksi. Höyryävä glörgi ja maistuva puuro pitävät huolen, että tunnelma on huipussaan! 

 

Tätä joka tontun lempijuhlaa, PUUROJUHLAA juhlitaan keskiviikkona 27.11. Aalto- salissa kello 18.00. Ovet Aalto-saliin avataan jo kello 17.30, saavuthan ajoissa paikalle saadaksesi itsellesi hyvän paikan.

 

HOUHOU! Pakkaathan mukaasi omanlaisesi lusikan, jolla lappaat mielelläsi riisipuuroa kitaasi. Omalla lusikalla puuro tulee maistumaan vieläkin taivaallisemmalta. 

 

MITÄ: Pörssin legendaarinen puurojuhla 2019

MISSÄ: Puurojuhla Aalto-salissa ja jatkot Brassa Ydinpommissa

MILLOIN: 27.11. Klo 18.00 (ovet aukeavat 17.30)

DRESSCODE: Haalarit ja mitä vain joulumieltä nostattavaa

MITÄ MUKAAN: Omanlaisesi lusikka, OPM  ja sitä kuuluisaa joulumieltä

ILMOITTAUTUMINEN: Kide App:issa 20.11. kello 12 #puurojuhla19 tai linkistä https://kide.app/events/d571c05b-484f-4e5d-b3c6-aec225bd2637

MITÄ MAKSAA: 10 €  sisältäen riisipuuroa, glörgiä, 2 mietoa, shotin ja haalarimerkin.

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.