Pörstimin syysvaellus

pe 21.09.2018 - su 23.09.2018
Koko päivä
37
55,00

 

Se on täällä taas! Optimi ja Pörssi yhdistävät voimansa jälleen, kun suuntaamme viikonlopun mittaiselle syysvaellukselle Kolin kansallispuistoon. Matkan aikana tulet kokemaan ja näkemään huikaisevan kaunista luontoa ja pääset nauttimaan vaelluksesta mahtavissa maisemissa, hyvässä seurassa tietenkin!

Tästä reissusta ei tunnelmaa ja seikkailua puutu, joten alahan jo pakata tavaroitasi!

Reissun hinta on 55 euroa sisältäen bussikyyditykset, kahden yön majoituksen sekä unohtumattomia elämyksiä. Kolin häikäisevä järvimaisema on Suomen tunnetuin kansallismaisema. Lukuisia näköalapaikkoja omaavan Kolin kansallispuiston reitit ovat monipuoliset ja hyvin huolletut. Merkittyjä polkuja löytyy noin 80 kilometrin verran, joten niin ensikertalaiselle että kokeneemmallekin vaeltajalle löytyy varmasti sopivat reitit. Tarjolla on niin lyhyitä ja hieman pidempiäkin maisemareittejä ja nähtävyyspolkuja. Lisäksi retkeilyreitistöjen varrella on monta laavua ja kotaa.

Lisätietoja Kolin kansallispuiston reiteistä löytyy  täältä!

Lähtö Kolille on perjantaina 21.9. Jyväskylän Matkakeskukselta klo 7.30 ja Optimi hyppää bussiin Joensuusta mukaan klo. 11.00. Pidämme matkan aikana 2 takoa, joissa on varattu aikaa syömiselle ja viikonlopun ruokien ostamiselle.

Kolilla majoitumme Koli Freetimen mökkimajoituksessa, käytössämme on 4 keittiötä sekä grillausvälineet. Majoittujien on myös mahdollista ostaa aamupala Koli Freetimelta 9 euron hintaan. Majoittumista varten tarvitset mukaasi omat liinavaatteet tai makuupussin. Palaamme Jyväskylään sunnuntai-iltana.

Vaikka Kolin reitit ovat hyvin huollettuja, sisältävät ne kallioita ja muuta haastavaa maastoa, joten vaelluskengät ovat erittäin suositeltavat, mikäli sellaiset omistaa. Maastoon soveltuvat kengät pitävät jalat kuivina ja lämpiminä sekä ehkäisevät nilkkojen nyrjähdyksiä. Rinkka ei ole pakollinen, koska pystyt jättämään tavarasi majoitukseen vaellusten ajaksi. Pienempi reppu voi kuitenkin olla tarpeen pientä evästä ja juomapulloa varten. Huolehdithan siitä, että reissuun lähtiessäsi varusteesi ovat kunnossa, sekä sään- ja asianmukaiset. Tarvitset siis ainakin vaellukseen sopivat kengät, kelinmukaiset vaatteet sekä repun.

Ilmoittautuminen tälle unohtumattomalle reissulle aukeaa 6.9. Klo 14. ja on sitova. lmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumisehdot.

Molemmilta ainejärjestöiltä mukaan vaellukselle mahtuu 25 vaeltajaa, joten ole nopea ja varmista oma paikkasi heti 6.9.

MITÄ: Pörstimin syysvaellus

MISSÄ: Kolin kansallispuisto

MILLOIN: 21.9.-23.9.2018

MITÄ MAKSAA: 55 euroa (sis. 2 yön majoitus ja kyydit)

MITÄ MUKAAN: Ainakin säänmukainen varustus, maastoon sopivat kengät, reppu, pyyhe ja liinavaatteet

 

***SAME IN ENGLISH***

Welcome to the yearly hiking trip of Pörssi! This year we are travelling to Koli – the home of the most famous Finnish landscape! And, we won´t go there alone! Student Association of Business students in Joensuu, Optimi Ry, is participating  with this huge adventure as well!

The trip starts on Friday 21th of September at 07.30 from Matkakeskus, Jyväskylä and we will be back in Jyväskylä on Sunday evening in the 23th of September. During the journey we´ll stop at service station so everyone can buy some food for the weekend.

The price 55 € includes the transportation and two-night-long accommodation in Koli. During the stay we´ll sleep in high quality cottages, which include kitchen. Only you need is to take your own sheets, towel and hiking gear with you – and of course, the love of adventure.

There is many different hiking paths (from 1 km to 61 km) in the Koli National Park, so everyone sure can find enjoyable route.

You can get more information about the Koli National Park and the routes here

Singning up for this trip starts on Thursday 6th September at 14 o’clock. There Will be only 25 hikers from Pörssi so hurry up and take your place!

WHAT: Hiking trip with Optimi Ry
WHEN: departure on Friday 21th of September, arrival on Sunday 23th September
PRICE: 55€

More information:
Roosa Kari

+358407731067

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.