Pörstimin Köpis-excu

to 19.10.2017 - ma 23.10.2017
12:00 - 21:00
24
270,00

KLAR, PARAT, START – Lad os nu gå!

Tänä vuonna Pörstimin reissukuume kohdistuu Köpikseen!

Kyllä – luit aivan oikein, Pörstimin! Lähdemme ulkomaan excursiolle Pörssin ja Optimin yhteisvoimin Tanskan kuvankauniiseen pääkaupunkiin Kööpenhaminaan. Matkaan kohti Kööpenhaminaa lähdemme torstaina 19.10. klo 12.00 Matkakeskukselta . Palaamme Jyväskylään seuraavana maanataina 23.10. klo 21.00.

Tällä reissulla on mahdollista vierailla Danske Bankin pääkonttorilla, tutustua kaupunkiin ja nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Ja mikä parasta, tämän kaiken voi tehdä yhdessä kylterisiskojen ja -veljien kanssa!

Excun alustava ohjelma:

Torstai: Saapuminen illalla Kööpenhaminaan ja majoittuminen. Kuljemme lentokenttäjunalla, joten varaa pikkurahaa mukaan. Jokainen ostaa lippunsa itse paikan päällä.

Perjantai: Vierailu Danske Bankilla.

Lauantai: Exculaisten vapaapäivä. Aamun voit aloittaa brunssilla ja halutessasi voit käydä päivän aikana tutustumassa Carlsbergin tehtaalla tai suunnata suoraan lukuisiin shoppailumahdollisuuksiin ja nauttia välillä kupposen kahvia ja ihania tanskalaisia leivoksia kauniissa Nyhavnissa.

Sunnuntai: Päivällä Optimin Annan opastuksella kaupunkikierros. Illalla on excun viimeinen yhteinen ehtoollinen. Illallisen jälkeen suunnataan vielä halutessamme muutamille drinkeille. Yhteiselle illalliselle varaat paikkasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Ravintolaksi on valikoitunut tunnelmallinen Von Fressen, jossa nautimme kolmen ruokalajin illallisen rennossa ympäristössä. Paikka on tunnettu herkullisista burgereista ja loistavista cocktaileista. Illallisen hinta on 195 DKK eli 26,21e sisältäen vapaavalintaisen alkuruuan, pääruuan ja jälkiruuan. Ravintolaan ja menuun pääset tutustumaan seuraavasta linkistä: http://vonfressen.com/

Maanantai: Paluu takaisin Suomeen.

HUOM: Ohjelmaan saattaa tulla vielä muutoksia, mutta niistä tullaan tiedottamaan!

Matkan hinta on 270€ +  yhteinen illallisen hinta  sisältäen haalarimerki, bussimatkat (JKL-HKI-JKL), lennot ja hostellimajoituksen upouudessa Steel House Copenhagenissa ja halutessasi yhteisen illallisen. Hostellin huoneet ovat neljän ja kuuden hengen huoneita. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone.

Matkalle kohti Kööpenhaminaa mahtuu 24 pörssiläistä. Ilmoittautuminen exculle aukeaa perjantaina 15.9. klo 12 ja päättyy maanataina 18.9. klo 16, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Muista, että ilmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumisehdot. Ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti Pörssin nettisivujen kautta kirjautuneille käyttäjille.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään:
– Nimesi niin, kuin se lukee passissa. (Tiedot siirretään suoraan lentolippuihin, erittäin tärkeää!)
– Osallistutko yhteiselle illalliselle (HUOM: Tämä lisää excun kokonaishintaa) ja vierailulle Danske Bankilla
– Mahdolliset erityisruokavaliot
– Huonekaveritoive

Kysymyksiä excuun liittyen voit kysyä Miina Sarénilta osoitteesta

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.