Pörssin VeriRyhmän Suomi 100 -haaste

ti 21.11.2017
15:00 - 18:00
15
0,00

Oletpa sitten vanha konkariluovuttaja tai joskus miettinyt veren luovuttamista, lähde mukaan tekemään hyvää! Pörssiläisille on varattu tiistaina 21.11. klo 15-18 aika verenluovutukseen Jyväskylän Veripalvelun toimipisteelle. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi kaikki vuoden loppuun mennessä vähintään 10 verenluovutusta tehneet VeriRyhmät saavat Suomi 100 -kunniakirjan ja kaikki kampanjan aikana verta luovuttaneet ryhmät osallistuvat monenlaisten lahjakorttien arvontaan.

Paikalle saavutaan omin kyydein. Autolliset voivat jättää autonsa Kolmikulman parkkihalliin ja saat lähtiessäsi Veripalvelusta ilmaisen pysäköintilipun tunniksi. Aikaa luovutukseen tulisi kokonaisuudessaan varata noin puolesta tunnista tuntiin. Paikan päällä on verenluovuttajille tarjolla juotavaa sekä pientä purtavaa. Lisäksi jokaiselle osallistujalle on luvassa Veripalvelun haalarimerkki.

Tapahtumaan on ilmoittautuminen Veripalvelun toimipisteen kapasiteetin rajallisuuden takia. Maksimiosallistujamäärä on 15 henkilöä ja tapahtumaan osallistuminen on luonnollisesti ilmaista. Ilmoittautuminen on nyt auki ja päättyy maanantaina 20. marraskuuta klo 14:00. Jos et pääse tiistaina 21.11. heti klo 15 mukaan, voit saapua paikalle hieman myöhemminkin.

Ennen kuin ilmoittaudut tapahtumaan, tee Sovinko Luovuttajaksi? -testi. Tarvittaessa voit olla myös yhteydessä maksuttomaan luovuttajainfoon puhelimitse numerossa 0800 0 5801 (ark. 8-17). Verenluovutusta edeltävänä iltana ja samana aamuna kannattaa tankata reilusti nestettä. Muista myös ottaa virallinen henkilöllisyystodistus mukaasi luovutukseen.

Jos et nyt sovellu luovuttajaksi tai tapahtuman aikataulu ei sovi sinulle, niin voit käydä luovuttamassa verta koska tahansa Jyväskylässä Veripalvelun aukioloaikoina tai myös toisessa kaupungissa. Aina kun käyt luovuttamassa verta, muista mainita kuuluvasi Pörssi ry:n VeriRyhmään, jotta luovutukset rekisteröityvät ryhmämme tietoihin!

MITÄ: Pörssin VeriRyhmän Suomi 100 -verenluovutustapahtuma
MISSÄ: Jyväskylän Veripalvelussa osoitteessa Kalevankatu 8, Kolmikulmaa vastapäätä
MILLOIN: 21. marraskuuta klo 15:00-18:00

Alla oleva veribarometri kertoo kunkin veriryhmän veren tarpeen juuri nyt. Yhdellä luovutuksella voit auttaa jopa kolmea avun tarpeessa olevaa henkilöä. Luovuttamalla verta voit auttaa esimerkiksi leikkauspotilaita, onnettomuuden uhreja tai syöpäpotilaita. Ojenna siis auttava kätesi ja tule mukaan luovuttamaan!

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.