Pörssin ja Optimin syysvaellus

pe 15.09.2017 - su 17.09.2017
07:00 - 19:00
26
50,00

Syksyn lähestyessä Optimi ja Pörssi yhdistävät voimansa ja järjestämme 15.-17.9. viikonlopun mittaisen syysvaelluksen Ruunaan retkeilyalueelle. Matkan aikana tulet kokemaan ja näkemään kaunista luontoa ja pääset nauttimaan vaelluksesta mahtavissa maisemissa huikean porukan kanssa. Tästä reissusta ei tunnelmaa ja seikkailua puutu, joten alahan jo pakata tavaroitasi!

Reissun hinta on 50 euroa sisältäen bussikyyditykset, kahden yön majoituksen tasokkaassa majoituksessa, sekä unohtumattomia elämyksiä.

Lähtö Ruunaalle tapahtuu perjantaina Jyväskylässä Matkakeskukselta klo 7.00 ja Optimi hyppää bussiin Joensuusta noin klo. 11.00. Pysähdymme matkan varrella Lieksassa, jossa on varattu aikaa syömiselle ja viikonlopun ruokien ostamiselle. Ruunaan retkeilykeskuksessa majoitumme laadukkaissa mökeissä, joissa on täydet valmiudet ruuanlaittoon, sekä saunat. Majoittumista varten tarvitset mukaasi liinavaatteet. Palaamme sunnuntaina Jyväskylään noin kello 19.

Ruunaan vaellusmaastot ovat pääsääntöisesti helppokulkuisia ja sopivat hyvin kaiken tasoisille vaeltajille. Vaelluskengät ovat kuitenkin erittäin suositeltavat, mikäli sellaiset omistaa. Lisäksi kunnon kengät pitävät jalat kuivina, sekä säästymme nilkkojen nyrjähdyksiltä yms. Rinkka ei ole pakollinen, koska pystyt jättämään tavarasi majoitukseen vaellusten ajaksi. Pienempi reppu on suositeltavaa olla mukana, missä saat kuljetettua eväät ja muut tarvitsemasi tavarat vaelluspäivien aikana.

Ensimmäisenä päivänä vaellamme noin 6km mittaisen reitin Ruunaan retkeilykeskuksen lähimaastossa. Toisena päivänä jakaudumme useammalle erimittaiselle reitille halukkuuden mukaan. Reittien pituudet vaihtelevat muutamasta kilometristä aina 22 kilometrin vaellukseen. Pidemmät reitit ovat haastavampia ja fyysisesti raskaampia, koska ne sisältävät enemmän nousuja. Kaiken kaikkiaan maasto on suurimmaksi osaksi kangasmaastoa, joka ei sateenkaan sattuessa muutu mutavelliksi vaan on pääsääntöisesti kuivaa ja helppokulkuista.

Huolehdithan siitä, että reissuun lähtiessäsi varusteesi ovat kunnossa, sekä sään- ja asianmukaiset. Tarvitset siis ainakin vaellukseen sopivat kengät, kelinmukaiset vaatteet, repun ja halutessasi seurueellesi trangian. Varsinkin toisena vaelluspäivänä ruokailu on tärkeä ja osallistuja itse saa päättää, pärjääkö pelkillä eväillä vai tekeekö ruokaa omalla trangialla.

Molemmilta ainejärjestöiltä mukaan vaellukselle mahtuu 30 henkeä.

Ilmoittauminen tapahtumaan Bailataan.fi palvelun kautta. Tapahtumaan osallistuminen vaatii kirjautumisen sivustolle ja tapahtuma tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumista ei ole mahdollista perua, mutta voit tarvittaessa myydä lippusi eteenpäin.

Varmista paikkasi ilmoittautumalla tälle reissulle hyvissä ajoin, tätä reissua et halua missata!

Ilmoittautuminen bailataan.fi kautta

Mitä: Optimin ja Pörssin syysvaellus
Missä: Ruunaan retkeilyalueella
Milloin: 15.9-17.9
Mitä maksaa: 50e

Lisätietoja:
Iiro Eskelinen

+358445110495

Ruunaan Retkeilykeskus:
http://www.ruunaa.fi/fi/etusivu/

SAME IN ENGLISH

Welcome to the yearly hiking trip to Ruunaa!
Trip starts 15th of September at 07.00 from Matkakeskus and we are back in Jyväskylä 17th of September at 19.00.
We stay in high quality rooms which all include own sauna and kitchen.
You need to take your own sheets, towel and hiking gear.

On Friday evening we are going for 6km route. On Saturday we split our group for different routes between 5km and over 20 km so everybody can choose lenght they want.
On our way to the Ruunaa we go to market and everybody should buy foods for entire weekend because there is no market anywhere near where we are staying.

Registration in bailataan.fi
Facebook event: Pörssin ja Optimin syysvaellus

WHAT: Hiking trip with Optimi Ry
WHEN: 15th of September at 7 AM
PRICE: 50€

More information:
Iiro Eskelinen

+358445110495

 

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.