Pörssi ry:n 49. vuosijuhlat

pe 10.11.2017 - la 11.11.2017
Koko päivä
90
85,00

Arvon Pörssiläinen, meillä on ilo kutsua Teidät Pörssi ry:n 49. vuosijuhlaan.
 
Vuoden arvokkainta juhlaa juhlimme kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuoressa perjantaina 10.11.2017 kello 19.00 alkaen. Vuosijuhlassa nautitaan perinteiseen tapaan kolmen ruokalajin illallinen, kuullaan juhlapuheita, jaetaan Pörssi ry:n ansiomerkkejä sekä muita huomionosoituksia. Upean illan kruunaa Jyväskylän yliopiston puhallinorkesteri Puhkupillit, jonka säestämänä saamme nauttia tanssin huumasta. Iltajuhlasta matkustamme bussikyydein jatkoille. Jatkoilla on tarjolla virvokkeita sekä tanssimusiikkia.
 
Pörssin kuuluisalle silliaamiaiselle lähdemme paikkaan X seuraavana aamuna 11.11. kello 12.00 Jyväskylän matkakeskukseltaSilliksellä on perinteisesti tarjolla ruokaa ja virvokkeita sekä elävää musiikkia. Mukaan kannattaa varata myös uima-asu ja pyyhe.
 
Sitova ilmoittautuminen vuosijuhlaan alkaa keskiviikkona 11.10. klo 12.00 ja päättyy lauantaina 14.10. klo 16.00. Kaikkien vuosijuhlijoiden osallistuminen varmistetaan vielä sähköpostitse 18.10. Vuosijuhlat on tarkoitettu ensisijaisesti toisen ja sitä ylempien vuosikurssien opiskelijoille.

Heti ilmoittautumisen auettua nettisivulle ilmestyy lomake, joka täytetään. Olit sitten Pörssin jäsen tai et, niin lomake on sama kaikille ilmoittautumaan aikoville.

Ilmoittautumisessa etusijalla ovat Pörssin jäsenet sekä kutsuvieraiden avecit ilmoittautumisjärjestyksessä. Avec-kohdan ilmoittaminen ei automaattisesti takaa, että avec pääsee vujuille vaan molempien tulee mahtua kantaan.

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.