Pörssi goes Särkän Märkä

ke 25.04.2018 - to 26.04.2018
13:45 - 02:00
60
27,00

MITÄ? Särkän Märkä 2018
MISSÄ? Särkänniemessä, Tampereella
MILLOIN? keskiviikkona 25.4. lähtö klo 13.45 Jyväskylän Matkakeskukselta, paluu yöllä klo 02:30 Tampereen Rautatieaseman parkkipaikalta
MITÄ MAKSAA? Pääsylippu 15€ (Jatkot Ilonassa Jannika B:n tahtiin) ja kyyditykset 12€.

Särkän Märkä valtaa taas Tampereen keskiviikkona 25.4. kun opiskelijat ympäri Suomea saapuvat juhlistamaan sitä kuuluisaa opiskelijan vappua Särkänniemen huvipuistoon! Tapahtumalle on varattu suuri osa huvipuistoa sekä 12 parasta laitetta, jotka ovat auki kuitenkin säävarauksella. Alueella on avoinna olevien laitteiden lisäksi paljon erilaista kaikille hauskaa ohjelmaa ja kilpailuja sekä DJ-porukka Spinni Allstars, joka pitää menon takuulla korkealla koko illan ajan kahdella eri lavalla yhtä aikaa.

Tapahtumassa on totta kai myös mahdollisuus ostaa opiskelijahintaisia ruokia ja juomia koko tapahtuman ajan. Särkänniemi on auki lipullisille klo 16-22 välisenä aikana. Ilta ei todellakaan lopu tähän, vaan bussit kuljettavat juhlakansan klo 21-22 välisenä aikana Tampereen keskustaan, josta siirrytään lipun oikeuttamille jatkoille, jossa Suomen eturivin artistit takaavat vapun kovimmat bileet!

Tapahtuman hinta on ainoastaan 15 €, joka sisältä pääsyn Särkänniemen alueelle ja avoinna oleviin laitteisiin, alueella olevan hauskan oheisohjelman, kyydityksen jatkoille, Jannika B:n tahdittamat jatkobileet Pörssin osalta Ilonassa.

Tapahtuma on tarkoitettu täysi-ikäisille. Huomioithan myös, että alueen ravintoloissa on anniskeluoikeudet joten omat juomat tulee jättää koko alueen ulkopuolelle. Portilla on narikkapalvelu johon voit jättää tavaroitasi (2e, vain käteinen käy)

Pörssi tarjoaa Särkän Märkän tapahtumapakettina hintaan 27€ (pääsylippu + kyyditykset).  Tapahtuman kiintiö on 65 osallistujaa ja sitova ilmoittautuminen aukeaa Pörssin sivuilla perjantaina 23.3. klo 12 ja sulkeutuu keskiviikkona 28.3. klo 19.00.  Ilmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumisehdot.

Kyyditykset Särkän Märkään lähtevät Matkakeskukselta klo 13.45 ja sopivasti klo 16.00 aukeavat Särkänniemen alaovet haalarikansalle. Alue on varattu ainoastaan lipun ostajille ja tarjolla on opiskelijahintaista juomista ja syömistä. Takaisin Jyväskylään lähdemme samana yönä klo 02.30 Tampereen Rautatieaseman parkkipaikalta. Olethan ajoissa, sillä bussi ei odota!

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.