Persoonallisuustestaus WOPI-menetelmällä (ryhmä 1)

to 17.01.2019
17:00 - 19:00
10
0,00

Pörssiläisille suunnattu persoonallisuustestaus!

Oletko koskaan miettinyt, kuinka vastaat työhaastatteluissa kysymykseen: “Kuvaile itseäsi ihmisenä ja työntekijänä”? Vaikea kysymys eikö olekin? Osallistu pörssiläisille suunnattuun persoonallistuustestaukseen, jotta opit tunnistamaan omat heikkoutesi sekä parhaat puolesi! 

Hyvä itsetuntemus on hyödyllinen työkalu oman urapolun suunnitteluun ja uralla etenemiseen. Työhön liittyvien persoonallisuuden ominaisuuksien tunnistaminen auttaa sinua suuntaamaan katseen juuri sinulle sopiviin uramahdollisuuksiin. Sen avulla osaat sanoittaa vahvuutesi rekrytointititlanteessa ja perustella vakuuttavasti, miksi juuri sinä olet oikea henkilö kyseiseen tehtävään. Itsetuntemus tekee kliseistä konkretiaa: sen myötä pystyt kertomaan, mitä käytännön hyötyä voit organisaatiolle ominaisuuksiesi ja vahvuuksiesi kautta tuoda. Lisäksi se ohjaa sinua kehittämään itseäsi ja oppimaan uutta.

WOPI

on persoonallisuuden arviointimenetelmä, joka tarjoaa osallistujalle henkilökohtaisen profiilin niistä henkilökohtaisista motivaatiosta, jotka häntä työssään ohjaavat. Profliilin avulla on mahdollista hahmotella oman työminän muotokuva seuraavien osa-alueiden pohjalta:

  1. Työroolit: oletko yhdessätekijä, johtaja vai itsenäinen toimija?

  2. Toimintamallit: haetko laatua vai tulosta, ohjaatko vai kuunteletko, johdatko ihmisiä vai ajatuksia?

  3. Suunnittelu & ongelmanratkaisu: suuntaudunko olemassa-oleviin vai uusiin prosesseihin?

  4. Näkymät: viihdynkö stabiilissa vai vaihtelevassa ympäristössä, olenko realisti vai optimisti, olenko taipuvainen itsetutkiskeluun?

 

Hyviä tai huonoja muotokuvia ei ole

Tärkeintä on, että  että osaat pukea vahvuutesi sanoiksi ja että ominaisuutesi löytävät työympäristön, jossa ne pääsevät kukoistamaan. Hyvän itsetuntemuksen hyödyt ovat kiistattomat: se on merkittävä kilpailuvaltti sekä sinulle että organisaatiollesi.

 

Aikataulu

– ma 7.1. klo 14 sitova ilmoittautuminen WOPI-persoonallisuustestaukseen (20 hlöä kahteen 10 hlön ryhmään). Halukkaille tutkimukseen osallistujille lähetetään taustakysely täytettäväksi. Ilmoittautumalla hyväksyn Pörssin ilmoittautumisehdot.
– ke 9.1. Deadline tutkimukseen osallistujien taustatietojen täyttämiseen. WOPI lähetetään täytettäväksi kaikille persoonallisuustestaukseen osallistujille.
– ma 14.1. WOPI:n tulee olla täytettynä. Osallistujat saavat profiilit
– to 17.1. n. klo 17, ensimmäinen palauteryhmä kokoontuu luokassa AG D221.3 (n. 2h varataan, ei välttämättä mene niin kauaa)

Lisätietoa

– Ryhmän 2 tapahtumasivusto

– Kysymyksiä voi esittää sähköpostitse Kiia Kilposelle (), joka organisoi testauksen.

– WOPI:sta: https://www.wopi.net/fi/

– Näkökulma itsetuntemuksen hyötyihin: https://hbr.org/2018/01/self-awareness-can-help-leaders-more-than-an-mba-can  

Karttaa ei ole saatavissa

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.