Myyttejä ja totuuksia työelämän tasa-arvosta – Miksi suomalaisyhtiötä johtaa todennäköisemmin Juha, Heikki, Matti tai Pekka kuin nainen?

ti 10.10.2017
19:00 - 21:00
190
0,00


Asiaviikon ohjelma jatkuu timanttisella tarjonnalla. Suomen Ekonomien asiantuntija Kosti Hyyppä avaa yleisölle, mitä myyttejä ja totuuksia työelämän tasa-arvokeskusteluun oikein liittyy.

Tapahtuma vaatii ilmoittautumisen, sillä paikkoja on rajoitetusti! Tarjolla on kahvia & pullaa. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikkien tiedekuntien opiskelijoille.

Tilaisuudessa yleisöllä on erinomainen tilaisuus päästä keskustelemaan polttavasta aiheesta, sekä kyseenalaistamaan nykyisiä työelämän toimintatapoja.

 

Klo 19.00 Kosti Hyyppä: Myyttejä ja totuuksia työelämän tasa-arvosta

Lähtökohtaisesti paremman tuloksen saavuttamiseksi asioita kannattaa katsoa eri näkökulmista. Silti yritysten johtoryhmissä on edelleen hälyttävän vähän naisia, jolloin suuri osa osaamisesta ja monimuotoisuuden tuomasta luovuudesta jää hyödyntämättä.

Kosti Hyyppä on tasa-arvoasioista vastaava asiamies Suomen Ekonomeissa. Jos suomalaiset mediakonsernit tarvitsevat kommenttia työelämän tasa-arvosta, pyydetään raflaavista puheenvuoroistaan tunnettu Kosti apuun.

On ”hassua” ettei työelämä ole edelleenkään tasa-arvoinen, vaikka eletään jo herran vuotta 2017. Puheenvuorossaan Kosti avaa aihetta ja kertoo mitä nuorten on hyvä tiedostaa – Mistä tämä epätasa-arvo johtuu ja mitä sille voidaan tehdä?

 

Paikka: Agora auditorio 3
Milloin: 10.10. klo 19.00-21.00

Tapahtumaan ilmoittautuminen on nyt avoinna ja päättyy tiistaina 10.10. klo 18.00, jonka jälkeen se muuttuu sitovaksi. Ilmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumisehdot.

Jos et pääse osallistumaan, ilmoitathan siitä sähköpostilla 

 

 

Asiaviikon kaikki tapahtumat:

Maanantai 9.10. Kysy hallitukselta!
Tiistai 10.10. Myyttejä ja totuuksia työelämän tasa-arvosta
Keskiviikko 11.10. SysAudit -vierailu, Sivuaineinfo
Torstai 12.10. NESU-Jyväskylä: Case Competition
Perjantai 13.10. Viestijät & Kylterit – Helsingin excu

 

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.