Järvikankaan Perinteinen Avantouinti

pe 29.11.2019
16:00 - 20:00
20
5,00

Järvikankaan Perinteinen Avantouinti tulee taas!

Yössä Vaeltajat järjestävät taas jo legendaksi muodostuneen Järvikankaan Perinteisen Avantouinnin, jossa on mahdollisuus päästä kokeilemaan avantouintia saunan kanssa. (Avantoa ei välttämättä ole, mutta kylmä järvi ajakoot asian.) Tämä on erinomainen tilaisuus pestä syksyn myrkyt/arjen murheet pois elimistöstä hyvässä seurassa!

OHJELMA:
Sauna on lämmin kello 16.00 alkaen ja pulahtamaan mennään hyvän lämmittelyn jälkeen ennen kello 17.00. Saunomista ja pulahtelua voi jatkaa aina kello 20.00 asti. Tarjolla on pientä suolaista, limua/vissyä sekä mahdollisuus makkaranpaistoon. Ilmoitathan ilmottautumisen yhteydessä, mikäli on jotain erikoisruokavalioita tai muita toiveita naposteltavien suhteen.

MITÄ MUKAAN:
Uima-asu, pyyhe sekä jonkinlaiset avantokengät (släpärit, crocsit tms.) joilla siirtyä saunasta Tuomiojärveen (matka noin 20m). Myös jos kaapista löytyy jo valmiiksi saunahattu ja/tai kylpytakki, ovat nämä myös suositeltavia asusteita.

ILMOTTAUTUMINEN:

Ilmottautuminen Pörssin sivujen kautta. Tapahtuma on tarkoitettu Yössä Vaeltajille ja Pörssin jäsenille. Ilmottautuminen on sitova.

MUUTA HUOMIOITAVAA:
Sekasauna eli erillisiä naisten ja miesten vuoroja ei ole. Tapahtuma on päihteetön.

KOONTI:
Mitä: Järvikankaan Perinteinen Avantouinti
Missä: Mankolan Sauna Tuomiojärvellä, Valakankatu 9
Milloin: Perjantaina 29.11.2019 kello 16.00
Hinta: 5€

Tervetuloa mukaan!

***

Traditional finnish ice swimming

We are hosting a sauna evening on November 29th, in which we get to try traditional finnish ice swimming near the beautiful lake Tuomiojärvi. The event will be hosted in Valakankatu 9, 40200 Jyväskylä. The event will only cost 5€/ per person and for safety reasons this event will be completely non-alcoholic.

The registration for the event is open on Pörssi´s website and is available for Pörssi ry members only. By registrating you will accept the terms of registration. Please note that you will have to be logged in to Pörssi´s website in order to register for the event.

Welcome!

WHAT? Ice swimming, sauna, snacks and hanging out with great people

WHERE? Mankolan avantosauna, Valakankatu 9, 40200 Jyväskylä

WHEN? 29.11. starting at 16:00

COSTS? 5€

WHAT TO TAKE WITH? Swimming suit, hat, towel, shoes that you can use while walking from sauna to the ice hole.

Karttaa ei ole saatavissa

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.