Fuksisitsit

ke 12.09.2018
17:00 - 22:00
120
16,00

Terve tuloa syntäri juhliini 12.9.2018! 

Järjestämme lastenkutsut Jyväskylän Aalto-salissa, ja jokainen fuksi on tervetullut mukaan! Nyt on aika kaivaa prinsessamekko kaapista tai pukeutua tuttuun Batman-asuun. Ehkä olet vankkumaton Turtles-fani tai luottokampauksesi on äidin tekemät saparot? Näillä synttäreillä saat pukeutua niin värikkäästi kuin ikinä haluat, sillä vain mielikuvitus rajana!  

Keskiviikkona 12.9. synttärikansa kokoontuu pitkien pöytien ääreen sitsaamaan. Sitseillä lauletaan, syödään, juodaan ja nauretaan. Jokainen löytää omalta paikaltaan muutaman synttärijuoman, mutta varauduthan halutessasi myös omilla juomilla, niin saamme hulvakkaat kemut aikaan!  

Sitseillä on omat tarkat sääntönsä, joita ensikertalaisten on näissä juhlissa hyvä mahdollisuus päästä opettelemaan. Tässä vaiheessa sinun tarvitsee vain saapua hyvissä ajoin paikalle, teeman mukaisesti pukeutuneena ja asianmukaisin juomin varustautuneena. Muut säännöt opit vanhemmilta opiskelijoilta synttärihumussa. Ja ei hätää, kaikkia vähän jännittää. Jännitystä helpottamaan voit tietysti ottaa unilelusi mukaan synttärijuhlille. 

Ilmoittautuminen aukeaa  bailataan.fi -sovelluksessa. Rekisteröidythän palveluun hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen aukeamista, jotta vältyt liialta paniikilta. Maksukortin voit tallentaa palveluun ensimmäisen oston yhteydessä, joten pidä sekin ulottuvilla. Maksat sitsit ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumista ei voi perua, mutta voit tarvittaessa myydä lippusi eteenpäin toiselle fuksille. Lisää ohjeita bailataan.fi:n käyttöön saat Pörssikurssista ja tutoreiltasi. 

Linkki ilmoittautumiseen:  https://bailataan.fi/events/e1b8fc87-9f9b-4d0f-816a-8db215c95edf

MITÄ: Fuksisitsit, teemana lastenkutsut 

MISSÄ: Aalto-sali 

MILLOIN: keskiviikkona 12.9. kello 17 

MITÄ MAKSAA: 16€ sisältäen 2 mietoa, 2 napsua, sitsiruoan ja haalarimerkin 

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.