Fuksisitsit

to 07.09.2017
17:00 - 21:00
110
16,00

Piileekö sinussa oikea Gossip girl? Oletko oman elämäsi Barney Stinson? Onko Täydellisten naisten elämä suoraan kuin omastasi? Oletko ystäväporukkasi Joey vai Pheobe? Koetko sielujen sympatiaa Ulla Taalasmaan kanssa? Vai kaipaatko jännitystä ja hengenvaarallisia tilanteita Game of Thronesin tahdittamana? Jos koet yhdenkään TV-sarjan lähellä sydäntäsi, olet oikea henkilö sitsaamaan kanssamme!

Sinultakin löytyy varmasti se yksi sarja joka vie kaiken vapaa-ajan, jonka henkilön kuoleman jälkeen täytyy vuodattaa vielä huomennakin ja jonka tuotantokausien loppuminen jättää jälkeen tyhjän aukon. Nyt on aika kaivaa itsestä sisäinen tv-tähti esiin ja pukeutua sen mukaisesti. Lähde sitsaamaan syksyn ensimmäisille ja ehdottomasti odotetuimmille sitseille, jossa teemana on LEMPI TV-SARJA!

Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään, juodaan, lauletaan ja nautitaan. Sitseillä on omat tarkat sääntönsä, ja nämä sitsit ovat oikea paikka aloitteville sitsaajille tutustua niihin. Tapahtuma on OPM, joten otathan tarvittavan määrän suun kostuketta mukaan.

Ilmoittautuminen tapahtumaan osoitteessa bailataan.fi alkaa 30.8. klo 10 ja loppuu 31.8. klo 12 tai kunnes tapahtuma on loppuunmyyty. Tapahtumaan ilmoittautuminen vaatii kirjautumisen sivustolle ja tapahtuma tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumista ei ole mahdollista perua, mutta voit tarvittaessa myydä lippusi eteenpäin toiselle fuksille. Ongelmatilanteessa voit ottaa yhteyttä

Linkki ilmoittautumiseen: https://bailataan.fi/events/bbe5fad2-5323-4d21-8e52-60d63e2d808c
”It’s gonna be LEGEN… Wait for it… DARY. LEGENDARY!” -Barney Stinson

 

MITÄ: FUKSISITSIT: TV-tähdet

MISSÄ: Aalto Sali

MITÄ MAKSAA: 16€ sisältäen 2 mietoa, 2 napsua, sitsiruoan, haalarimerkin ja sekä lipun Poikkitieteellisiin Haalaribileisiin Club Escapeen.

TEEMA: Lempi tv-sarja

KIINTIÖ: 110 fuksia

MUUTA: Saavuthan ajoissa paikalle, jotta ehdit rauhassa etsiä paikkasi plaseerauksesta.

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.