Firmamessut

ke 17.01.2018 - to 18.01.2018
10:00 - 15:00
0
0,00

Oletko ilman kesätyötä tai harjoittelupaikkaa, vai onko mielessäsi trainee-ohjelma? Kiinnostaisiko viilata työnhakutaitojasi tai Linkedin-profiiliasi ammattilaisten opastuksella? Tunnistaako sinut vielä CV-kuvastasi?

Firmamessut on korkeakouluopiskelijoille suunnattu ura- ja rekrytointitapahtuma, joka järjestetään jo 14. kerran Mattilanniemessä Agora-rakennuksessa, monipuolisempana kuin koskaan! Kaikkien vuosikurssien opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita messuille keskiviikkona 17.1. sekä torstaina 18.1. klo 10–15!

Messuille saapuu iso joukko juuri opiskelijoista kiinnostuneita yrityksiä, ja kenties tapaat tulevan työnantajasi täällä tai kuulet messuilla seuraavasta työpaikastasi! Tule rohkeasti esittäytymään yrityksille, keskustelemaan uramahdollisuuksista ja esimerkiksi kuulemaan Nordic Sport Expert:n esitelmää urheiluliiketoiminnasta.

Accenture, Valmet sekä EY järjestävät messuilla opiskelijoille työhaastattelusparrauksia, joten näillä messuilla on konkreettinen mahdollisuus napata ne parhaat kesätyöpaikat!

Lisäksi Academic Work sekä Accenture järjestävät opiskelijoille mahdollisuuden ratkoa ajankohtaisia työelämän ongelmia case-pajoissa. Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu messuohjelmiin joko Pörssin tai Firmamessujen sivuilta! Lisätietoja luvassa pian, joten stay tuned!

Instagram: firmamessut
www.firmamessut.com

 

Kartta latautuu...