27.11.

Academic Work/Nordic Premium Finland Oy: Markkinointiassistentti

Oletko kiinnostunut markkinoinnista, omaat visuaalista silmää, sekä perusteet kuvankäsittelystä? Kiinnostaako sinua ravitsemus- ja terveystuotteet? Jos vastasit ”Kyllä!”, niin tässä on sinulle loistava tilaisuus kehittää itseäsi ja osaamistasi markkinointiassistentin tehtävissä pienessä ja dynaamisessa tiimissä. Tehtävä sopi erinomaisesti esimerkiksi markkinoinnin tai viestinnän korkeakouluopiskelijalle. Mikäli omaat sujuvan suomen ja englannin kielen taidon, kirjoitat laadukasta tekstiä ja koet vetoa ravitsemus- ja terveysalaa kohtaan, voi tehtävä olla juuri sinua varten! Lue lisää ja hae paikkaa heti – etenemme haussa nopealla aikataululla!

KUVAUS

Academic Work etsii osa-aikaista Markkinointiassistenttia Espooseen! Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Nordic Premium Finland Oy.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet toimimaan markkinointivastaavan tukena terveystuotteisiin keskittyneessä yrityksessä. Työtehtäväsi ovat monipuolisia markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä. Vastaat esimerkiksi uutiskirjeiden ja tuote-esittelyiden suunnittelusta ja kirjoituksesta, markkinointimateriaalin hallinnasta, päivityksestä ja toimituksesta jälleenmyyjille, sekä verkkosivujen aktiivisesta päivityksestä ja brändeihin liittyvästä viestinnästä. Aktiivinen sosiaalisen median hyödyntäminen on osa toimenkuvaasi ja tulet osallistumaan messujen valmisteluun sekä yrityksen edustukseen messuilla. Olet myös puhelimitse yhteyksissä jälleenmyyjiin ja kerrot ajankohtaisista kampanjoista. Hyödynnät työssäsi kuvankäsittelytaitoa, ja toivomme Photoshop ja/tai InDesign-perusteiden osaamista.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

 • Markkinointimateriaalin hallinta ja päivitys
 • Uutiskirjeiden suunnittelu ja kirjoitus
 • Verkkosivujen ja sosiaalisen median päivitys ja ylläpito
 • Messujen valmistelu ja messuedustus
 • Yhteydenpito jälleenmyyjiin

Tehtävä sopii sinulle, joka haluaa kehittää itseään, eikä pelkää näyttää omaa kädenjälkeä. Olet joustava ja valmis tarttumaan reippaasti erilaisiin tehtäviin, mitä pieni tiimi kaipaa. Asiakasyrityksemme on mielenkiintoisella toimialalla ja toivommekin, että olet myös itse aidosti kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on kaupallisen alan opinnot keski-/loppuvaiheessa. Omaat nopean oppimiskyvyn ja selviät myös hektisessä työympäristössä. Sinulla tulee lisäksi olla oma-aloitteinen työote ja perustaidot kuvankäsittelystä (esim. Photoshop) sekä visuaalista silmää. Persoonaltaan etsimämme henkilö on sosiaalinen, ihmisläheinen ja joustava. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, lisäksi ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on jotain aiempaa työkokemusta ja kokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva koulutus
 • Jotain aiempaa työ- tai harjoittelukokemusta
 • Perustaidot kuvankäsittelystä ja visuaalista silmää (Photoshop, Indesign tms.)
 • Joustava ja oma-aloitteinen työote
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito, lisäksi ruotsi katsotaan eduksi
 • Eduksi katsotaan myös aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä, sekä kokemus verkkokaupan tai assistentin tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Hae tehtävää tästä.

Aloitus: 8.1.2018
Työmäärä: Osa-aika (minimi 22,5h/viikko, sovittaessa enemmän) Osittain etätyömahdollisuus, messut toisinaan viikonloppuisin.
Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon
Paikka: Espoo
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 27.11.2017

NORDIC PREMIUM FINLAND OY

Nordic Premium Finland Oy on korkealuokkaisiin luontaistuotteisiin keskittyvä yritys. Edustamme Solgar®, Terranova, Masquelier’s® ja AllicinMAX™ -tuotemerkkejä sekä omaa NORDIQ Nutrition -tuotesarjaamme. Uskomme että tulevaisuus vie kohti puhtaita ja luonnollisia tuotteita ja olemme vahvasti mukana tässä kehityksessä.