20.06.

ABIcrew etsii neljättä jäsentä

Oletko kiinnostunut hakijarekrytoinnista? Haluatko tehdä JSBE:n ja Pörssin tutuksi kaikille abeille ja muille kauppakorkeakouluun hakeville? 

Abicrewn toimikausi vaihtuu kalenterivuodesta lukuvuoteen ja siirtymäjaksolle etsitään neljättä tiimin jäsentä elokuusta 2017 toukokuulle 2018.

Hakeaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen sunnuntaihin 25.6.2017 mennessä.

 

ABIcrewn päätavoitteena on markkinoida Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulua ja houkutella Jyväskylään parhaat mahdolliset uudet opiskelijat. 

ABIcrewssa pääset: 

  • koordinoimaan ja toteuttamaan lukio- ja messuvierailuja 
  • suunnittelemaan ja toteuttamaan sisältöä ABIcrewn sosiaalisen median tileille (Facebook, Instagram ja Snapchat) sekä kirjoittamaan hakijoille vinkkejä esimerkiksi opiskelijaelämästä, hakemisesta ja opiskelusta Pörssin blogiin 
  • suunnittelemaan hankintoja, kehittämään esitys- ja markkinointimateriaaleja ja tarkkailemaan budjettia 
  • innostamaan muita opiskelijoita vierailemaan vanhoilla lukioillaan sekä näkymään itse aktiivisesti Pörssin toiminnassa mm. fuksitapahtumissa

ABIcrew toimii yhteistyössä tiedekuntamme opiskelijalähettilään sekä Pörssin kopon kanssa. ABIcrewn jäsenenä pääset myös itse kehittämään toimintaa ja vaikuttamaan hakijamarkkinoinnin kehittämiseen.  

Kolmihenkisessä ABIcrewssa kapteeni on johtanut kokouksia sekä vastannut budjetoinnista ja aikatauluista. Viestintävastaava on hallinnoinut sähköpostia ja suunnitellut lukiovierailuja sekä ollut yhteyksissä lukioiden opinto-ohjaajiin. Some ja materiaalivastaavan tehtävänä taas on ollut ideoida uusia päivityksiä sosiaaliseen mediaan sekä vastata markkinointimateriaalien hankinnasta ja päivittämisestä. Kun remmiin astuu neljäs jäsen, näitä tehtäviä jaetaan tiimin kesken uudestaan. Loppujen lopuksi ABIcrew on kuitenkin tiimi, jossa monet tehtävistä hoidetaan yhteistyöllä!

Lisätietoja voi kysellä ABIcrewlta sähköpostitse tai ottamalla suoraan yhteyttä ABIcrewn tämänhetkisiin jäseniin Leena Niemelään, Ella Horttanaiseen ja Saara Sonniseen.  

Hae ABIcrewhun lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen  sunnuntaihin 25.6.2017 klo 23:59 mennessä.